Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Lähetä varaus

Ajanvarauksen ehdot

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan joko suullisesti, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestitse vahvistamaan palveluajanvaraukseen ja sen vahvistettuun ajankohtaan.

1. Peruutusehto : Asiakkaalla ja Bittera Oy:llä on yhtälainen oikeus peruuttaa asiakkaan vahvistama ajanvaraus viimeistään vuorokausi ennen ajanvarauksen ajankohtaa.

Mikäli asiakas peruuttaa ajanvarauksen alle vuorokausi ennen vahvistetun ajanvarauksen ajankohtaa, on asiakas tällöin velvollinen korvaamaan Bittera Oy:lle ajanvarauksen palvelusuoritteen valmisteluun kuluvaa aikaa ja mahdollisia kuluja kiinteäksi määritellyllä peruutusmaksulla.

Peruutusmaksun summa on 9,95 € ja se lähetetään asiakkaalle laskuna.

Mikäli Bittera Oy peruuttaa ajanvarauksen alle vuorokausi ennen asiakkaan vahvistamaa ajanvarauksen ajankohtaa, hyvittää Bittera Oy peruutusmaksun summan asiakasalennuksena, mikäli asiakas varaa uuden palveluajan peruuntuneen tilalle ja vahvistaa tämän.

2. Muutosehto : Bittera Oy:llä on oikeus muuttaa ajavarauksen myötä tehtävän palvelun sisältöä ja nimikettä, mikäli asiakkaan todellinen palvelutarve ei kuvasta asiakkaan vahvistaman palveluajanvarauksen palveluvalintaa.

3. Maksuehto : Asiakas on maksuvelvollinen maksamaan saamastaan palvelusta ajanvarauksen tekohetkellä voimassa olevan palveluhinnaston mukaisesti.

Maksu suoritetaan palvelun jälkeen joko kortti- tai käteismaksuna paikan päällä. Vaihtoehtoisena maksutapana on asiakkaan laskutus, josta peritään asiakkaan maksutapavalinnasta johtuen viiden euron suuruinen laskutuslisä.

4. Palvelutakuu : Asiakkaalla on oikeus saada vastinetta maksamalleen rahalle. Annamme laittelle puolen vuoden toimivuustakuun, joiden parissa olemme työskennelleet.

Puolen vuoden toimivuustakuun ehtona on se, että asiakas ei ole itse muokannut laitteen asetuksia, muokannut tai avannut sitä fyysisesti. Palvelutakuu kohdistuu ainoastaan palvelun kohteena olleihin laitteisiin kun niitä on käytetty normaalisti alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa.

Palvelualueemme

Uusimaa & Varsinais-Suomi

Puhelin

Uusimaa 040 1311 915
Varsinais-Suomi 040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi