HP Laptop 15

Energiaa koko päiväksi !

 

HP 15 -kannettavassa yhdistyvät pitkä akunkesto sekä ohut, helposti kannettava mikroreunainen suunnittelu, jotka saavat sinut viihtymään ja tehostavat päivääsi kaikkialla.

NÄE ENEMMÄN, KANNA VÄHEMMÄN
Näe kuvat, videot ja projektit entistäkin paremmin mikroreunaisella 6,5 mm:n näytön kehyksellä. Ohuen ja kevyen rakenteen ansiosta tämä kannettava kulkee vaivattomasti mukana kaikkialle !

LUOTETTAVAA SUORITUSKYKYÄ
Luotettava AMD:n prosessoriteho ja runsas tallennustila auttavat selättämään kiireisimmätkin työpäivät. Tallenna enemmän suosikkisisältöjäsi, kun laitteessa on runsaasti tallennustilaa kaikille valokuvillesi, videoillesi ja asiakirjoillesi.

PIDEMPÄÄN, TEHOKKAAMMIN
Pitkän akunkeston ja HP Fast Charge -pikalatauksen avulla voit työskennellä, viihtyä ja pysyä yhteydessä koko päivän. Sisäänrakennettu tarkka kosketuslevy ja monikosketustoiminnot nopeuttavat navigointia ja parantavat tuottavuutta.

PCIe SSD -tallennus
HP 15 -kannettava käynnistyy hetkessä salamannopean 512 Gt:n PCIe SSD -kovalevyn ansiosta.

Lisätiedot
Tekniset tiedot
 • Prosessori: AMD Ryzen™ 7 4700U -prosessori (peruskellotaajuus 2,0 GHz, suurin Boost-kellotaajuus 4,1 GHz, L3-välimuisti 8 Mt, 8 ydintä)
 • Näyttö: Lävistäjältään 39,6 cm:n (15,6 tuuman) heijastamaton FHD IPS -näyttö, mikroreunat, 250 cd/m², 45 % NTSC-väriavaruudesta (1920 × 1080)
 • Grafiikat: Integroitu: AMD Radeon™ -näytönohjain
 • Muisti: 8 Gt DDR4-2666 MHz RAM -muistia (2 × 4 Gt)
 • Tallennustila: 512 Gt:n PCIe® NVMe™ M.2 -SSD-asema
 • Kaiuttimet: Kaksoiskaiuttimet
 • Kamera: HP TrueVision 720p -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
 • Akku: 3-kennoinen 41 Wh:n litiumioniakku
 • Liitettävyys:  Realtek RTL8822CE 802.11a/b/g/n/ac (2×2) Wi-Fi® ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä Miracast-yhteensopiva; MU-MIMO-yhteensopiva
 • Portit:
  1 monitoiminen SD-kortinlukija
  1 SuperSpeed USB Type-C® – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s
  2 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s
  1 HDMI 1.4b
  1 AC smart pin -virtaliitäntä
  1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
Saatavuus

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on hyvä saatavuus – toimitusaika on 7-14 vuorokautta tilaushetkestä. Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot verkkokauppaostoksillemme:

 • Toimitus kotiovelle, mikäli asutte palvelualueellamme
  (toimituskulu 20€)
 • Toimitus postitse, mikäli ette asu palvelualueellamme
  (lähetyskulu 20€)
 • Nouto Turun tai Nokian taajama-alueelta lisäkuluitta

Valitkaa tuote-esittelyn alla olevasta ostovalikosta haluamanne tilausvaihtoehto ja suorittakaa  tämän jälkeen maksu PayPal- palvelua käyttäen klikkaamalla  ostovalikon alla olevaa PayPal-painiketta.

Voitte vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ostovalintaan tai maksuvalintaan liittyvissä kysymyksissänne.

Hyväksymme myös korttimaksun vasta toimituksen yhteydessä 🏡 !

Kampanjatarjouksemme 🥳

Parhaimman edun ja alennuksen saatte tilaamalla tämän tietokoneen meiltä asennuspalvelumme ja noin vuoden päähän sovittavan, kätevästi etänä suoritettavan vuosihuoltomme kera.

Säästätte paljon aikaa ja vaivaa uuden tietokoneenne käyttöönotossa ja jo valmiiksi varatun vuosihuoltomme myötä voitte unohtaa huolet laitteenne tulevasta huoltotarpeesta !

Asennuspalvelu tarkoittaa uuden tietokoneenne käyttökuntoon asentamista ja säätämistä, jotta voisitte heti aloittaa uuden tietokoneenne sujuvan ja turvallisen käytön – huoletta 🔐💻

Asennuspalvelumme avulla vältytte käyttämienne ohjelmien aikaa vievältä asentelulta, tietoturva-asetuksien määrittämiseltä ja käyttäjätilien luonneilta. Optimoimme myös tietokoneenne toimimaan tehokkaasti ja suorituskykyisesti sekä tarkistamme tietokoneen valmistajan esiasentamat ohjelmistot, jotta ne eivät sisällä tietokoneen päivittäisen käytön kannalta turhia muistisyöppöjä saati mainostusohjelmia. 

Kampanja-alennus asennuspalvelustamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 99,95€ – kampanjan myötä se on vain 69,95 €. 

Vuosihuolto pitää sisällään tietokoneen toiminnan perusteellisen tarkistuksen ja optimoinnin tietoturvaa ja ohjelmistopäivityksiä myöten🔧💻

Siivoamme esimerkiksi tietokoneen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen jättämät väliaikaistiedostot, jotka usein jäävät syömään kiintolevytilaa ja hidastamaan täten tietokoneen toimintaa. Tarkistamme tietoturvanne ja tarvittaessa poistamme mahdolliset haittaohjelmat sekä tarkistamme muun muassa kiintolevyjenne kunnon diagnostiikkatyökaluillamme. Laadimme suoritetusta vuosihuollosta raportin, jonka käymme asiakkaan kanssa lävitse, jotta mahdollisesti havaitut ongelmat tai toimenpiteitä vaativat asiat kävisivät ilmi.

Kampanja-alennus vuosihuollostamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 74,95€ – kampanjan myötä se on vain 49,95 €. 

Rajoitettu kampanjahintamme

SÄÄSTÖSI TIETOKONEESTA, ASENNUSPALVELUSTA  & VUOSIHUOLLOSTA 75 € !

HP Laptop 15 ostovaihtoehdot:

Mikäli tilauksen ja maksusuorituksen tekemisessä PayPal-maksupalvelun kautta ilmenee ongelmia, ottakaa meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.  

Ota yhteyttä

Palvelualueemme

Pirkanmaa & Varsinais-Suomi

 

Puhelin

Pirkanmaa             040 1311 915
Varsinais-Suomi   040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi