HP Pavilion 13

Viihteen maailma mukanasi

 

Helposti mukana kulkevan HP Pavilion 13 -kannettavan teho riittää mainiosti nopeaan työskentelyyn ja viihteestä nauttimiseen.

Mikroreunainen näyttö ja eloisa kuvanlaatu tekevät työnteosta ja suoratoistosta entistä vaikuttavamman kokemuksen koko päivän ajaksi.

Suunniteltu toimimaan aamusta iltaan

Vapauden tunne ilman johtoja. Kompakti HP Pavilion 13 -kannettava kulkee helposti mukana ja tekee koko päivän kestävistä seikkailuista entistä helpompia pitkän akunkeston ja HP Fast Charge -toiminnon avulla.

Rakennettu viihdyttämään koko seinän mitalta

Ota suoratoistosta kaikki irti hämmästyttävän tarkkuuden avulla. Mikroreunat ja suuri näyttörunkosuhde maksimoivat katselukokemuksen, ja Audio by B&O -äänentoisto tuottaa upeaa ääntä.

Tehoja mihin vain

HP Pavilion 13 -kannettava saattaa näyttää pieneltä ja tuntua kevyeltä, mutta siinä on runsaasti tehoa. Huippusuorituskykyinen Intel®-prosessori ja kaksikanavamuisti takaavat, että työt ovat jo käytännössä valmiit. 

Lisätiedot
Tekniset tiedot
 • Prosessori: Intel® Core™ i5-1135G7 -prosessori (jopa 4,2 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, L3 -välimuisti 8 Mt, 4 ydintä)
 • Näyttö: FHD IPS BrightView -näyttö 13,3 tuumaa, mikroreunat, 250 cd/m², 45 % NTSC-väriavaruudesta (1920 × 1080)
 • Grafiikat: Integroitu: Intel® Iris® Xᵉ -näytönohjain
 • Muisti: 16 Gt DDR4-3200 SDRAM (siirtonopeus jopa 3200 Mt/s)
 • Tallennustila: 512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
 • Kaiuttimet: Audio by B&O; stereokaiuttimet; HP Audio Boost
 • Kamera: HP Wide Vision 720p -teräväpiirtokamera integroidulla digitaalisella kaksoismikrofonilla
 • Akku: Litiumionipolymeeriakku, 3 kennoa, 43 Wh, 180 g
 • Akun käyttöaika: Jopa 8 tuntia 30 minuuttia ;Tukee akun nopeaa lataamista: noin 50 prosenttiin 45 minuutissa. Pisin mahdollinen akun käyttöikä videotoistossa jopa 9 tuntia 15 minuuttia
 • Liitettävyys: Intel® Wireless-AC 9560 802.11a/b/g/n/ac (2×2) Wi-Fi® ja Bluetooth® 5 -yhdistelmä (tukee gigabittiluokan tiedostonsiirtonopeuksia) Miracast-yhteensopiva; MU-MIMO-yhteensopiva
 • Portit:
  1 SuperSpeed USB Type-C® – tiedonsiirtonopeus 10 Gb/s (USB-virransyöttö, DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge)
  2 SuperSpeed USB Type-A – tiedonsiirtonopeus 5 Gb/s
  1 HDMI 2.0
  1 AC smart pin -virtaliitäntä
  1 kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä
  1 microSD-mediakortinlukija
Saatavuus

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on hyvä saatavuus – toimitusaika on 7-14 vuorokautta tilaushetkestä. Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot verkkokauppaostoksillemme:

 • Toimitus kotiovelle, mikäli asutte palvelualueellamme
  (toimituskulu 20€)
 • Toimitus postitse, mikäli ette asu palvelualueellamme
  (lähetyskulu 20€)
 • Nouto Turun tai Nokian taajama-alueelta lisäkuluitta

Valitkaa tuote-esittelyn alla olevasta ostovalikosta haluamanne tilausvaihtoehto ja suorittakaa  tämän jälkeen maksu PayPal- palvelua käyttäen klikkaamalla  ostovalikon alla olevaa PayPal-painiketta.

Voitte vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ostovalintaan tai maksuvalintaan liittyvissä kysymyksissänne.

Hyväksymme myös korttimaksun vasta toimituksen yhteydessä 🏡 !

Kampanjatarjouksemme 🥳

Parhaimman edun ja alennuksen saatte tilaamalla tämän tietokoneen meiltä asennuspalvelumme ja noin vuoden päähän sovittavan, kätevästi etänä suoritettavan vuosihuoltomme kera.

Säästätte paljon aikaa ja vaivaa uuden tietokoneenne käyttöönotossa ja jo valmiiksi varatun vuosihuoltomme myötä voitte unohtaa huolet laitteenne tulevasta huoltotarpeesta !

Asennuspalvelu tarkoittaa uuden tietokoneenne käyttökuntoon asentamista ja säätämistä, jotta voisitte heti aloittaa uuden tietokoneenne sujuvan ja turvallisen käytön – huoletta 🔐💻

Asennuspalvelumme avulla vältytte käyttämienne ohjelmien aikaa vievältä asentelulta, tietoturva-asetuksien määrittämiseltä ja käyttäjätilien luonneilta. Optimoimme myös tietokoneenne toimimaan tehokkaasti ja suorituskykyisesti sekä tarkistamme tietokoneen valmistajan esiasentamat ohjelmistot, jotta ne eivät sisällä tietokoneen päivittäisen käytön kannalta turhia muistisyöppöjä saati mainostusohjelmia. 

Kampanja-alennus asennuspalvelustamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 99,95€ – kampanjan myötä se on vain 69,95 €. 

Vuosihuolto pitää sisällään tietokoneen toiminnan perusteellisen tarkistuksen ja optimoinnin tietoturvaa ja ohjelmistopäivityksiä myöten🔧💻

Siivoamme esimerkiksi tietokoneen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen jättämät väliaikaistiedostot, jotka usein jäävät syömään kiintolevytilaa ja hidastamaan täten tietokoneen toimintaa. Tarkistamme tietoturvanne ja tarvittaessa poistamme mahdolliset haittaohjelmat sekä tarkistamme muun muassa kiintolevyjenne kunnon diagnostiikkatyökaluillamme. Laadimme suoritetusta vuosihuollosta raportin, jonka käymme asiakkaan kanssa lävitse, jotta mahdollisesti havaitut ongelmat tai toimenpiteitä vaativat asiat kävisivät ilmi.

Kampanja-alennus vuosihuollostamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 74,95€ – kampanjan myötä se on vain 49,95 €. 

Rajoitettu kampanjahintamme

SÄÄSTÖSI TIETOKONEESTA, ASENNUSPALVELUSTA  & VUOSIHUOLLOSTA 75 € !

HP Pavilion 13 ostovaihtoehdot:

Mikäli tilauksen ja maksusuorituksen tekemisessä PayPal-maksupalvelun kautta ilmenee ongelmia, ottakaa meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.  

Ota yhteyttä

Palvelualueemme

Pirkanmaa & Varsinais-Suomi

 

Puhelin

Pirkanmaa             040 1311 915
Varsinais-Suomi   040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi