Lenovo Ideapad 5

Kyvykäs ja kompakti peruskannettava

 

Tyyliä elämään

Nopealla AMD® Ryzen™ -suorittimella varustettu IdeaPad 5 (14″,AMD) tarjoaa täydellisen suorituskyvyn ja liitettävyyden sekä upeat viihdeominaisuudet liikkuvaan elämäntyyliin. Nauti 14″ FHD-näytön tarjoamasta upeasta kuvanlaadusta ja käyttäjää kohti suunnattujen Dolby Audio™ -viritettyjen kaiuttimien laadukkaasta äänentoistosta. Metallisella yläpaneelilla varustettu ja pehmeällä pintavärillä viimeistelty kannettava myös tuntuu laadukkaalta.

Estä tunkeilijat

Enää ei tarvitse peittää kameraa muistilapuilla. IdeaPad 5 -kannettavan verkkokameran yksityisyyssuoja estää hakkereita kurkistamasta yksityiselämääsi. Virtapainikkeeseen integroidun sormenjälkitunnistimen ansiosta voit myös määrittää, että kannettavasi käynnistyy vain biometrisellä tunnisteellasi.

Viihdettä ilman rajoja

Suunnittelimme IdeaPad 5 -kannettavan näytön niin, että saat käyttöösi mahdollisimman paljon näyttöalaa käyttöpinta-alaan nähden, minkä ansiosta voimme taata laadukkaan kuvan ja erinomaisen katselukokemuksen. Kutsumme tätä aktiivisen alueen suhteeksi, mikä tarkoittaa siis näytön kokoa suhteessa ympäröiviin reunuksiin. IdeaPad 5 -kannettavan aktiivisen alueen suhde on jopa 90 prosenttia. Dolby Audio™ -kaiuttimien ansiosta myös korvasi voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä.

Muotoilu, joka tuntuu hyvältä

Tämä kannettava on upea lisäys tyyliisi. IdeaPad 5 -kannettavassa on huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja kestävä kangasmaisen tuntuinen väripinta, joka takaa pehmeän ja mukavan käyttötuntuman.

Tekniset tiedot
 • Prosessori: AMD Ryzen 5 5500U (6C / 12T, 2.1 / 4.0GHz, 3MB L2 / 8MB L3)
 • Näyttö: 14″ FHD (1920×1080) IPS 300nits Anti-glare, 45% NTSC
 • Grafiikat: AMD Radeon Graphics
 • Muisti:  8GB Soldered DDR4-3200
 • Tallennustila:  256GB SSD M.2 2242 PCIe 3.0×4 NVMe
 • Kaiuttimet:  Stereo speakers, 2W x2, Dolby Audio
 • Kamera:  720p yksityisyydensuojalla
 • Yhteydet:  WLAN + Bluetooth: 11ax, 2×2 + BT5.1
 • Akku:  Integroitu 56.5Wh
 • Akun käyttöaika:  MobileMark 2018: 8.3 hr (56.5Wh)
 • Liitettävyys: 1x card reader, 1x USB 3.2 Gen 1, 1x USB 3.2 Gen 1 (Always On), 1x HDMI 1.4b, 1x headphone/microphone combo jack (3.5mm), 1x USB-C 3.2 Gen 1
 • Laajennuspaikat: One drive, 1x M.2 2280 SSD tai 1x M.2  2242 SSD
Saatavuus

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on hyvä saatavuus – toimitusaika on 7-14 vuorokautta tilaushetkestä. Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot verkkokauppaostoksillemme:

 • Toimitus kotiovelle, mikäli asutte palvelualueellamme
  (toimituskulu 20€)
 • Toimitus postitse, mikäli ette asu palvelualueellamme
  (lähetyskulu 20€)
 • Nouto Turun tai Nokian taajama-alueelta lisäkuluitta

Valitkaa tuote-esittelyn alla olevasta ostovalikosta haluamanne tilausvaihtoehto ja suorittakaa  tämän jälkeen maksu PayPal- palvelua käyttäen klikkaamalla  ostovalikon alla olevaa PayPal-painiketta.

Voitte vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ostovalintaan tai maksuvalintaan liittyvissä kysymyksissänne.

Hyväksymme myös korttimaksun vasta toimituksen yhteydessä 🏡 !

Kampanjatarjouksemme 🥳

Parhaimman edun ja alennuksen saatte tilaamalla tämän tietokoneen meiltä asennuspalvelumme ja noin vuoden päähän sovittavan, kätevästi etänä suoritettavan vuosihuoltomme kera.

Säästätte paljon aikaa ja vaivaa uuden tietokoneenne käyttöönotossa ja jo valmiiksi varatun vuosihuoltomme myötä voitte unohtaa huolet laitteenne tulevasta huoltotarpeesta !

Asennuspalvelu tarkoittaa uuden tietokoneenne käyttökuntoon asentamista ja säätämistä, jotta voisitte heti aloittaa uuden tietokoneenne sujuvan ja turvallisen käytön – huoletta 🔐💻

Asennuspalvelumme avulla vältytte käyttämienne ohjelmien aikaa vievältä asentelulta, tietoturva-asetuksien määrittämiseltä ja käyttäjätilien luonneilta. Optimoimme myös tietokoneenne toimimaan tehokkaasti ja suorituskykyisesti sekä tarkistamme tietokoneen valmistajan esiasentamat ohjelmistot, jotta ne eivät sisällä tietokoneen päivittäisen käytön kannalta turhia muistisyöppöjä saati mainostusohjelmia. 

Kampanja-alennus asennuspalvelustamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 99,95€ – kampanjan myötä se on vain 69,95 €. 

Vuosihuolto pitää sisällään tietokoneen toiminnan perusteellisen tarkistuksen ja optimoinnin tietoturvaa ja ohjelmistopäivityksiä myöten🔧💻

Siivoamme esimerkiksi tietokoneen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen jättämät väliaikaistiedostot, jotka usein jäävät syömään kiintolevytilaa ja hidastamaan täten tietokoneen toimintaa. Tarkistamme tietoturvanne ja tarvittaessa poistamme mahdolliset haittaohjelmat sekä tarkistamme muun muassa kiintolevyjenne kunnon diagnostiikkatyökaluillamme. Laadimme suoritetusta vuosihuollosta raportin, jonka käymme asiakkaan kanssa lävitse, jotta mahdollisesti havaitut ongelmat tai toimenpiteitä vaativat asiat kävisivät ilmi.

Kampanja-alennus vuosihuollostamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 74,95€ – kampanjan myötä se on vain 49,95 €. 

Rajoitettu kampanjahintamme

SÄÄSTÖSI TIETOKONEESTA, ASENNUSPALVELUSTA  & VUOSIHUOLLOSTA 75 € !

Lenovo Ideapad 5 ostovaihtoehdot:

Mikäli tilauksen ja maksusuorituksen tekemisessä PayPal-maksupalvelun kautta ilmenee ongelmia, ottakaa meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.  

Ota yhteyttä

Palvelualueemme

Pirkanmaa & Varsinais-Suomi

 

Puhelin

Pirkanmaa             040 1311 915
Varsinais-Suomi   040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi