Lenovo Ideapad Gaming 3

Haasta vastustajasi

 

Tyylikäs pelikannettava huippuominaisuuksilla järkihintaan.

IdeaPad Gaming 3 on suunniteltu vastaamaan nykyajan pelaajien tarpeita: tyylikäs ulkoa, tehokas sisältä. Taustavalaistun näppäimistön avulla myös öiset pelituokiot onnistuvat ja tämä kevyt, vain noin kahden kilon painoinen kone kulkee vaivatta mukana.

AMD Ryzen™ ‑suorittimella, GeForce®-näytönohjaimella, DDR4-muistilla ja SSD-tallennuksella varustettu IdeaPad Gaming 3 (15″) vie sinut kilpailuhenkisten pelien maailmaan. 15,6″ täysteräväpiirtonäyttö jopa 120 Hz:n virkistystaajuudella pitää kuvan terävänä ja sujuvana, joten voit saavuttaa useita pelin sisäisiä tavoitteita ja taistella tiesi voittoon ennennäkemättömällä tavalla. HDMI 2.0 ‑porttiin voit helposti liittää ylimääräisen näytön tai television ja nauttia täydellisestä elämyksestä.

Valloita peliareenat ja nauti upeasta grafiikasta sulavalla ruudunpäivityksellä – edullinen, mutta tehokas pelikannettava järkihintaan !

Tekniset tiedot
 • Prosessori: AMD Ryzen 5 4600H (6C / 12T, 3.0 / 4.0GHz, 3MB L2 / 8MB L3)
 • Näyttö: 15.6″ FHD (1920×1080) IPS 250nits Anti-glare, 120Hz
 • Grafiikat: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GB GDDR6
 • Muisti: 2x 8GB SO-DIMM DDR4-3200
 • Tallennustila: 512GB SSD M.2 2242 PCIe NVMe 3.0×4
 • Kaiuttimet: 2 x 1,5 W:n kaiuttimet Dolby Audio -äänellä™
 • Kamera:  720p
 • Yhteydet:  WLAN + Bluetooth: 11ac, 2×2 + BT5.0, Ethernet: 100/1000M
 • Akku: Integroitu 45Wh
 • Akun käyttöaika:  Jopa 6,7 tuntia, tukee RapidCharge-pikalatausta*
 • Liitettävyys:  2 x USB-A 3.1 (1. sukupolvi), USB-C 3.1, HDMI 2.0, RJ45, Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä
 • Väri: Onyx Black
Saatavuus

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on hyvä saatavuus – toimitusaika on 7-14 vuorokautta tilaushetkestä. Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot verkkokauppaostoksillemme:

 • Toimitus kotiovelle, mikäli asutte palvelualueellamme
  (toimituskulu 20€)
 • Toimitus postitse, mikäli ette asu palvelualueellamme
  (lähetyskulu 20€)
 • Nouto Turun tai Nokian taajama-alueelta lisäkuluitta

Valitkaa tuote-esittelyn alla olevasta ostovalikosta haluamanne tilausvaihtoehto ja suorittakaa  tämän jälkeen maksu PayPal- palvelua käyttäen klikkaamalla  ostovalikon alla olevaa PayPal-painiketta.

Voitte vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ostovalintaan tai maksuvalintaan liittyvissä kysymyksissänne.

Hyväksymme myös korttimaksun vasta toimituksen yhteydessä 🏡 !

Kampanjatarjouksemme 🥳

Parhaimman edun ja alennuksen saatte tilaamalla tämän tietokoneen meiltä asennuspalvelumme ja noin vuoden päähän sovittavan, kätevästi etänä suoritettavan vuosihuoltomme kera.

Säästätte paljon aikaa ja vaivaa uuden tietokoneenne käyttöönotossa ja jo valmiiksi varatun vuosihuoltomme myötä voitte unohtaa huolet laitteenne tulevasta huoltotarpeesta !

Asennuspalvelu tarkoittaa uuden tietokoneenne käyttökuntoon asentamista ja säätämistä, jotta voisitte heti aloittaa uuden tietokoneenne sujuvan ja turvallisen käytön – huoletta 🔐💻

Asennuspalvelumme avulla vältytte käyttämienne ohjelmien aikaa vievältä asentelulta, tietoturva-asetuksien määrittämiseltä ja käyttäjätilien luonneilta. Optimoimme myös tietokoneenne toimimaan tehokkaasti ja suorituskykyisesti sekä tarkistamme tietokoneen valmistajan esiasentamat ohjelmistot, jotta ne eivät sisällä tietokoneen päivittäisen käytön kannalta turhia muistisyöppöjä saati mainostusohjelmia. 

Kampanja-alennus asennuspalvelustamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 99,95€ – kampanjan myötä se on vain 69,95 €. 

Vuosihuolto pitää sisällään tietokoneen toiminnan perusteellisen tarkistuksen ja optimoinnin tietoturvaa ja ohjelmistopäivityksiä myöten🔧💻

Siivoamme esimerkiksi tietokoneen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen jättämät väliaikaistiedostot, jotka usein jäävät syömään kiintolevytilaa ja hidastamaan täten tietokoneen toimintaa. Tarkistamme tietoturvanne ja tarvittaessa poistamme mahdolliset haittaohjelmat sekä tarkistamme muun muassa kiintolevyjenne kunnon diagnostiikkatyökaluillamme. Laadimme suoritetusta vuosihuollosta raportin, jonka käymme asiakkaan kanssa lävitse, jotta mahdollisesti havaitut ongelmat tai toimenpiteitä vaativat asiat kävisivät ilmi.

Kampanja-alennus vuosihuollostamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 74,95€ – kampanjan myötä se on vain 49,95 €. 

Rajoitettu kampanjahintamme

SÄÄSTÖSI TIETOKONEESTA, ASENNUSPALVELUSTA  & VUOSIHUOLLOSTA 95 € !

Ideapad Gaming 3 ostovaihtoehdot:

Mikäli tilauksen ja maksusuorituksen tekemisessä PayPal-maksupalvelun kautta ilmenee ongelmia, ottakaa meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.  

Ota yhteyttä

Palvelualueemme

Pirkanmaa & Varsinais-Suomi

 

Puhelin

Pirkanmaa             040 1311 915
Varsinais-Suomi   040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi