MSI GE76 Raider

Intel Core i7-10870H, RTX 3080

 

Kärkitason pelikannettava, joka ei jätä kylmäksi.

Uusimmilla 10. sukupolven Intel® Core™ i7 -suorittimella ja NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan grafiikalla varustettu GE76 Raider noudattaa korkeinta tasoa ja tarjoaa vallankumouksellisen suorituskyvyn reaaliaikaisella raytracing -tekniikalla. 

Uuden Raiderin nousu

GE76 Raiderin ainutlaatuinen vino kulmakuviointi on tyylikäs ja tehty suorituskyvystä tinkimättä. Ikoninen Mystic Light valaistus tekee pelihuoneestasi ja kokoonpanostasi täydellisemmän ja pelimaailmojen tyyliä uhkuvan.

Todellista laskentatehoa Intel® Core i7 -prosessorilla

Raider suoriutuu moniajosta ja raskaidenkin pelien taakasta leikitellen. Korkeampi, jopa 5,0 Ghz:n kellotaajuus tarjoaa tilaisuuden nauttia parhaasta pelikokemuksesta energiatehokkaasti. 

GeForce RTX 30 -sarjan kannettavat tietokoneet, parasta peliä täydellä suorituskyvyllä

GeForce RTX™ 30 -sarja tarjoaa maailman nopeimmat kannettavat tietokoneet pelaajille ja sisällöntuottajille. Ne on rakennettu palkitulla Amperella eli NVIDIA:n 2. sukupolven RTX-arkkitehtuurilla – uusilla RT-ytimillä, Tensor-ytimillä ja multiprosessoreilla realistisimpiin raytracing grafiikoihin ja uusimpiin tekoälyominaisuuksiin.

Erinomainen langaton kokemus

Aito ja ensimmäinen Wi-Fi 6E:llä varustettu kannettava tietokone maailmassa. Uusin Wi-Fi 6E tarjoaa upean nopeuden ja pitää verkkoliikennevirran tasaisena ja vakaana, vaikka jakaisitkin yhteytesi lukuisten käyttäjien kanssa. Erinomaisella suorituskyvyllä ja matalalla viiveellä voitat helposti vastustajat.

Väännä grafiikat tappiin – kärkitason pelikannettava, joka ei jätä kylmäksi !

Tekniset tiedot
 • Prosessori: Intel Core i7-10870H (2.2 GHz – 5 GHz, 16MB, 8C)
 • Näyttö: 17,3″ FHD (1920×1080) LED 300Hz
 • Grafiikat: NVIDIA GeForce RTX 3080 16GB GDDR6 SDRAM
 • Muisti: 2x 16GB DDR4-SDRAM 3200 MHz
 • Tallennustila: 2 TB SSD M.2 PCIe NVMe
 • Kaiuttimet: Stereokaiuttimet, subwoofer & mikrofoni
 • Kamera:  1080p
 • Yhteydet:  WLAN + Bluetooth 5.2, Gigabit Ethernet
 • Akku: 4-kennoinen litiumpolymeeri 99 Wh
 • Liitettävyys:  HDMI, Mini DisplayPort , USB-C 3.2 Gen 2 (supports DisplayPort Alt Mode), USB-C 3.2 Gen 2×2, 2 x USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen, muistikortinlukija:  kyllä (SD-kortti, SDHC-kortti, SDXC-kortti)
 • Väri: Musta
Saatavuus

Kaikilla verkkokauppamme tuotteilla on hyvä saatavuus – toimitusaika on 7-14 vuorokautta tilaushetkestä. Tarjoamme seuraavat toimitusvaihtoehdot verkkokauppaostoksillemme:

 • Toimitus kotiovelle, mikäli asutte palvelualueellamme
  (toimituskulu 20€)
 • Toimitus postitse, mikäli ette asu palvelualueellamme
  (lähetyskulu 20€)
 • Nouto Turun tai Nokian taajama-alueelta lisäkuluitta

Valitkaa tuote-esittelyn alla olevasta ostovalikosta haluamanne tilausvaihtoehto ja suorittakaa  tämän jälkeen maksu PayPal- palvelua käyttäen klikkaamalla  ostovalikon alla olevaa PayPal-painiketta.

Voitte vaihtoehtoisesti ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ostovalintaan tai maksuvalintaan liittyvissä kysymyksissänne.

Hyväksymme myös korttimaksun vasta toimituksen yhteydessä 🏡 !

Kampanjatarjouksemme 🥳

Parhaimman edun ja alennuksen saatte tilaamalla tämän tietokoneen meiltä asennuspalvelumme ja noin vuoden päähän sovittavan, kätevästi etänä suoritettavan vuosihuoltomme kera.

Säästätte paljon aikaa ja vaivaa uuden tietokoneenne käyttöönotossa ja jo valmiiksi varatun vuosihuoltomme myötä voitte unohtaa huolet laitteenne tulevasta huoltotarpeesta !

Asennuspalvelu tarkoittaa uuden tietokoneenne käyttökuntoon asentamista ja säätämistä, jotta voisitte heti aloittaa uuden tietokoneenne sujuvan ja turvallisen käytön – huoletta 🔐💻

Asennuspalvelumme avulla vältytte käyttämienne ohjelmien aikaa vievältä asentelulta, tietoturva-asetuksien määrittämiseltä ja käyttäjätilien luonneilta. Optimoimme myös tietokoneenne toimimaan tehokkaasti ja suorituskykyisesti sekä tarkistamme tietokoneen valmistajan esiasentamat ohjelmistot, jotta ne eivät sisällä tietokoneen päivittäisen käytön kannalta turhia muistisyöppöjä saati mainostusohjelmia. 

Kampanja-alennus asennuspalvelustamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 99,95€ – kampanjan myötä se on vain 69,95 €. 

Vuosihuolto pitää sisällään tietokoneen toiminnan perusteellisen tarkistuksen ja optimoinnin tietoturvaa ja ohjelmistopäivityksiä myöten🔧💻

Siivoamme esimerkiksi tietokoneen käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen jättämät väliaikaistiedostot, jotka usein jäävät syömään kiintolevytilaa ja hidastamaan täten tietokoneen toimintaa. Tarkistamme tietoturvanne ja tarvittaessa poistamme mahdolliset haittaohjelmat sekä tarkistamme muun muassa kiintolevyjenne kunnon diagnostiikkatyökaluillamme. Laadimme suoritetusta vuosihuollosta raportin, jonka käymme asiakkaan kanssa lävitse, jotta mahdollisesti havaitut ongelmat tai toimenpiteitä vaativat asiat kävisivät ilmi.

Kampanja-alennus vuosihuollostamme on tietokoneen ostajille -30 %.
Palvelun normaalihinta on 74,95€ – kampanjan myötä se on vain 49,95 €. 

Rajoitettu kampanjahintamme

SÄÄSTÖSI TIETOKONEESTA, ASENNUSPALVELUSTA  & VUOSIHUOLLOSTA 105 € !

GE76 Raider ostovaihtoehdot:

Mikäli tilauksen ja maksusuorituksen tekemisessä PayPal-maksupalvelun kautta ilmenee ongelmia, ottakaa meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan yhteydenottolomakkeen avulla.  

Ota yhteyttä

Palvelualueemme

Pirkanmaa & Varsinais-Suomi

 

Puhelin

Pirkanmaa             040 1311 915
Varsinais-Suomi   040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi