Kodin tarpeisiin räätälöityä IT-tukea

Paikallisesti, edullisesti ja nopeasti

Bittera

Monipuolinen it-apu

Yhteydenotosta ratkaisuun

 

Tietotekniikan jatkuva kehitystrendi on nojannut vahvasti kuuluisaan Mooren lakiin, jonka mukaan transistorien määrä kuluttajahintaisissa prosessoreissa tuplaantuu noin joka toinen vuosi. Mitäkö tämä kertoo valtaosalle erilaisten tietokoneiden loppukäyttäjistä ? Tästä voidaan muodostaa heti alkuunsa olettamus, että tuskinpa yhtään mitään…

IT-ongelmat vaativat ratkaisijaltaan tekniikan kehityksen aallonharjalla surffaamista ja vankan kokemuksen tuomaa osaamista. Kehityksen seuraaminen ja pätevyyksien päivittäminen sekä monimuotoinen kokemuspohja muodostavat näet palvelumahdollisuudet meiltä sinun eduksesi. 

Meiltä Bitteralla saat apua, joka yllättää positiivisesti. Palvelumme on:

  • Osaavaa & ystävällistä
  • Nopeaa & monipuolista
  • Edullista & ennenkaikkea paikallista

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika vaikkapa vain edulliselle vikadiagnoosille tai konsultoinnille, mikäli haaveilet uudesta tietokoneesta ja haluaisit keskustella tarpeitasi vastaavista, markkinoilla olevista tietokonemalleista!

Monipuolinen IT-apumme on luonteeltaan liikkuvaa, joten sinun ei tarvitse lähteä kotoasi etsimään apuamme – palvelemme pääsääntöisesti asiakaskäyntien muodossa.

yhteydenotto

Kaikki alkaa yhteydenotostasi! Meille voit soittaa palveluaikoinamme tai lähettää vaihtoehtoisesti sähköpostia. Täällä sivustollamme oleva asiakaspalvelu chat on myös oiva tapa tavoittaa meidät päiväsaikaan! 

w

konsultointi

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme palvelutarpeesi ja selvitämme samalla sinua parhaiten palvelevan ratkaisun, jotta lähdemme tekemään heti alusta alkaen oikeita asioita oikeaan suuntaan.

toteutus

Kun toiveidesi mukainen ratkaisu on yhdessä päätetty, sovimme kanssasi käytännön toteutuksesta, kuten sopivasta aikataulusta vaikkapa laiteasennuksille, huolloille ja konfiguroinneille. 

Ratkaisu

Onnistunut ratkaisu helpottaa arkeasi esimerkiksi korjatun tietokoneen tai yhdessä kuntoon määritetyn tietoturvaratkaisun muodossa. Ajan tasalla oleva sekä mutkattomasti toimiva tietotekniikka on turvallisen tietokoneen käytön tärkein peruspilari niin kotioloissa kuin myös yritysmaailmassa.  

Yhteystiedot

asiakaspalvelu@bittera.fi
040 1300 705
040 1311 915

Palveluaikamme

Arkisin klo 9-21
La 10-20

Su 12-18

Postiosoitteemme

Haartmaninkatu 5 C 109
Turku 20320

IT-ratkaisut

Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

BIttera

Palvelualueemme

Uusimaa & Varsinais-Suomi

Puhelin

Uusimaa 040 1311 915
Varsinais-Suomi 040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi