Yrityksesi tarpeisiin räätälöityä IT-tukea

Paikallisesti, edullisesti ja nopeasti

Bittera

Palvelumme yrityksellesi

Yhteydenotosta ratkaisuun

 

Ajan tasalla oleva sekä mutkattomasti toimiva IT-ympäristö on jokaisen tuottavan yrityksen tärkeä peruspilari. Me Bitteralta mahdollistamme tämän palvelemalla yritystäsi monipuolisella osaamisellamme ja yli kymmenen vuoden kokemuksellamme tietotekniikasta ja IT-maailmasta. 

Palvelemme yritystäsi räätälöimallä mahdollisimman saumattomasti liiketoimintaasi kanssa toimivan ja sitä tukevan, toimivan IT-ratkaisun. Saat meiltä laitteet, asennukset, käyttöönoton ja huoltosopimuksen – kaiken yhdestä paikasta ja paikallisesti!

yhteydenotto

Kaikki alkaa yhteydenotostasi! Meille voit soittaa palveluaikoinamme tai lähettää vaihtoehtoisesti sähköpostia. Täällä sivustollamme oleva asiakaspalvelu chat on myös oiva tapa tavoittaa meidät päiväsaikaan! 

w

konsultointi

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme palvelutarpeesi ja selvitämme samalla liiketoimintaasi parhaiten palvelevan ratkaisun.

toteutus

Kun toiveidesi mukainen ratkaisu on yhdessä päätetty, sovimme kanssasi käytännön toteutuksesta, kuten sopivasta aikataulusta vaikkapa laiteasennuksille, huolloille ja konfiguroinneille. 

Ratkaisu

Onnistunut ratkaisu palvelee yrityksesi liiketoimintaa. Ajan tasalla oleva sekä mutkattomasti toimiva IT-ympäristö on jokaisen tuottavan yrityksen tärkeä peruspilari, joka auttaa sinua ja yritystäsi menestymään! 

Yhteystiedot

asiakaspalvelu@bittera.fi
040 1300 705
040 1311 915

Palveluaikamme

Arkisin klo 9-21
La 10-20

Su 12-18

Postiosoitteemme

Haartmaninkatu 5 C 109
Turku 20320

IT-ratkaisut

Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla

BIttera

Palvelualueemme

Uusimaa & Varsinais-Suomi

Puhelin

Uusimaa 040 1311 915
Varsinais-Suomi 040 1300 705

Sähköposti

asiakaspalvelu@bittera.fi